13 листопада планується проведення засідання Комітету

12 листопада 2019, 09:03

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань фінансів, податкової та митної політики

(вул. Липська, 3, зал №2)

 

13 листопада 2019 року

14.15 год.

 

1. Інформація Голови Державної податкової служби України Верланова С.О. щодо організації та результатів роботи Державної податкової служби.

2. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України (щодо покращення адміністрування акцизного податку) (реєстр № 2317 від 25.10.2019, н.д. Гетманцев Д.О., Устенко О.О., Заблоцький М.Б.,  Тарасов О.С., Кулініч О.І.)

3. Проект Закону про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо створення умов для забезпечення виконання зобов'язань України з відокремлення діяльності з транспортування природного газу за Протоколом про приєднання України до Договору про заснування Енергетичного Співтовариства, та з урахуванням відповідних положень Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої (реєстр № 2359 від 31.10.2019, н.д. Гетманцев Д.О., Устенко О.О.)

   Проект Закону про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо створення умов для забезпечення виконання зобов'язань України з відокремлення діяльності з транспортування природного газу за Протоколом про приєднання України до Договору про заснування Енергетичного Співтовариства, та з урахуванням відповідних положень Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої (реєстр № 2359-1 від 05.11.2019, н.д. Железняк Я.І., Ковальчук О.В.)

4. Проект Закону про внесення зміни до статті 252 Податкового кодексу України щодо упорядкування розміру ставки рентної плати за користування надрами для видобування бурштину (реєстр № 2241 від 08.10.2019, Кабінет Міністрів України)

5. Різне.