15 липня 2020 року планується проведення засідання Комітету

14 липня 2020, 12:00

 

Проект

 (можливі зміни в порядку денному

 та в часі його проведення)

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України

 з питань фінансів, податкової та митної політики

(вул. Липська,3,  в режимі відеоконференції)

 

15 липня 2020 року

14.30 год.

1. Інформування народних депутатів України – членів Комітету про поточний стан справ в сферах діяльності Державної митної служби України, зокрема щодо:

- виконання плану заходів з реформування та розвитку системи органів, що реалізують митну політику, затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13.05.2020 №569-р «Деякі питання реалізації концептуальних напрямів реформування системи органів, що реалізують державну митну політику»;

- організаційних заходів, які здійснюються Держмитслужбою по забезпеченню повноти бази оподаткування товарів, що переміщуються через митний кордон України, скороченню корупційних ризиків;

- стану забезпечення виконання митницями Держмитслужби індикативних показників у червні поточного року;

окремих питань, пов’язаних з практичною діяльністю Держмитслужби, які підготовлені народними депутатами-членами Комітету для обговорення. 

Доповідач: Муратов Ігор Михайлович

В.о. Голови Державної митної служби України

 

2. Проект Закону про внесення змін до Розділу Х "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" щодо сприяння виконанню Національним банком України функцій із захисту інтересів вкладників і кредиторів неплатоспроможних банків (реєстр. № 2459 від 15.11.2019, н.д. Дубінський О.А.), друге читання.

Доповідач: Дубінський Олександр Анатолійович

Заступник Голови Комітету

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо мораторію на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті (реєстр. № 3640 від 11.06.2020, н.д. Дубінський О.А.).

Доповідач: Дубінський Олександр Анатолійович

Заступник Голови Комітету

4. Різне.