10 грудня 2020 року планується засідання Комітету в режимі відеоконференції

09 грудня 2020, 10:28

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань фінансів, податкової та митної політики

(в режимі відеоконференції)

 

10 грудня 2020 року

14.00 год.

 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення масштабної експансії експорту товарів (робіт, послуг) українського походження шляхом страхування, гарантування та здешевлення кредитування експорту" щодо забезпечення ефективного функціонування експортно-кредитного агентства (реєстр. № 3793 від 03.07.2020, н.д. Приходько Б.В., Наталуха Д.А.)

 

Доповідач: народний депутат України Приходько Борис Вікторович

 

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту боржників при врегулюванні простроченої заборгованості (реєстр. № 4241 від 21.10.2020, н.д. Василевська-Смаглюк О.М., Гетманцев Д.О. та ін.)

 

Доповідач: народний депутат України Василевська-Смаглюк Ольга Михайлівна

 

3. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування товарів, що переміщуються (пересилаються) у міжнародних поштових та експрес-відправленнях) (реєстр. № 4278 від 28.10.2020, н.д. Сова О.Г. та ін.)

Доповідач: народний депутат України Сова Олександр Георгійович

 

4. Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо оподаткування митними платежами товарів, що переміщуються (пересилаються) у міжнародних поштових відправленнях, міжнародних експрес-відправленнях та порядку їх декларування) (реєстр. № 4279 від 28.10.2020, н.д. Сова О.Г. та ін.)

 

Доповідач: народний депутат України Сова Олександр Георгійович

 

5. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо забезпечення збору даних та інформації необхідних для декларування окремих об’єктів оподаткування (реєстр. №4065 від 07.09.2020, н.д. Гетманцев Д.О.), друге читання.

 

Доповідач: Голова Комітету Гетманцев Данило Олександрович

 

6. Заслухати Віце-прем’єр міністра України- Міністра цифрової трансформації Федорова М.А., Міністра Кабінету Міністрів України Немчінова О.М.; членів робочої групи  з  розроблення підзаконних нормативно-правових актів, необхідних для реалізації положень Закону України "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор"; Голову та членів Комісії з регулювання  азартних ігор та лотерей щодо порядку формування складу Робочої групи з  розроблення підзаконних нормативно-правових актів, необхідних для реалізації положень Закону України "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор", залучення експертів до її роботи, а також порядку розгляду робочою групою питання порядку призначення голови та членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

Проект Закону про внесення змiн до Закону України “Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор" (реєстр. № 4351 від 10.11.2020, н.д. Марусяк О.Р.)

 

Доповідач: народний депутат України Марусяк Олег Романович

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор" (щодо усунення суперечності стосовно порядку формування Уповноваженого органу) (реєстр. № 4351-1 від 17.11.2020, н.д. Дубінський О.А та ін.)

 

Доповідач: народний депутат України Дубінський Олександр Анатолійович

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор" (реєстр. № 4351-2 від 26.11.2020, н.д. Галайчук В.С. та ін.)

 

 Доповідач: народний депутат України Галайчук Вадим Сергійович

 

7. Щодо рішення Комітету від 15.10.2020 (протокол № 46) про визначення кандидатури Терентьєва Юрія Олександровича для призначення представником держави у наглядовій раді акціонерного товариства «Укрексімбанк».

 

Доповідач: Голова Комітету Гетманцев Данило Олександрович