14 квітня 2021 року відбудеться засідання Комітету в режимі відеоконференції.

12 квітня 2021, 17:43

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань фінансів, податкової та митної політики

(в режимі відеоконференції)

14 квітня 2021 року

14.30 год.

1. Проект Закону про платіжні послуги (реєстр. № 4364 від 12.11.2020, н.д. Василевська-Смаглюк О.М. та група народних депутатів), друге читання.

Доповідач: народний депутат України

 Василевська-Смаглюк Ольга Михайлівна

2. Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" (реєстр. № 3687 від 18.06.2020, н.д. Шевченко Є.В. та група народних депутатів).

Доповідач: народний депутат України

 Шевченко Євгеній Володимирович

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про запобігання і протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансування тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" (щодо визначення терміну "національні публічні діячі") (реєстр. № 4218 від 13.10.2020, н.д. Власенко С.В.).

Доповідач: народний депутат України

 Власенко Сергій Володимирович

Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» щодо належної системи управління ризиками суб’єктів первинного фінансового моніторингу (підготовлений робочою групою).

Доповідач: народний депутат України

 Василевська-Смаглюк Ольга Михайлівна

3.  Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо стимулювання розвитку галузі електричного транспорту в Україні (реєстр. № 3476 від 14.05.2020, н.д. Горват Р.І та група народних депутатів), друге читання.

Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо стимулювання розвитку галузі електричного транспорту в Україні (реєстр. № 3477 від 14.05.2020, н.д. Горват Р.І та група народних депутатів), друге читання.

Доповідач: народний депутат України

 Горват Роберт Іванович

4. Різне.

1) Оголошення відбору та затвердження Регламенту розгляду питання про відбір представників Верховної Ради України до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Бюро економічної безпеки України за поданням Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики;

2) Затвердження рішення Комітету про результати заслуховування на засіданні Комітету від 18.03.2021 року Голови Держмитслужби Рябікіна П.Б, керівників Закарпатської та Волинської митниць Держмитслужби;

3) Затвердження рішення Комітету про результати розгляду інформації, наданої народними депутатами України щодо порушенням посадовими особами Державної податкової служби України Закону України «Про статус народного депутата України» при наданні відповідей на депутатські звернення;

4) Заслухати Голову Державної фіскальної служби України Мельника В.І. про результати роботи за 2021 рік, в тому числі, щодо кадрової політики (затвердженої нової структури та штатної чисельності), заходів, які вживаються у зв’язку із ліквідацією Державної фіскальної служби України, листа до Держаної митної служби України про здійснення митного оформлення товарів окремих підприємств із залученням працівників податкової міліції.