22 грудня 2021 року відбудеться круглий стіл на тему: "Криза на ринку проблемної заборгованості неплатоспроможних банків. Шляхи вирішення"

20 грудня 2021, 10:01

 Круглий стіл на тему: "Криза на ринку проблемної заборгованості неплатоспроможних банків. Шляхи вирішення" у форматі відеоконференції з використанням програми ZOOM

Комітет Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики спільно із Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та Асоціацією фінансових інституцій з метою обговорення деяких аспектів погашення проблемної заборгованості неплатоспроможних банків, визнання судами недійсними відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів неплатоспроможних банків 22 грудня 2021 року проводить у форматі відеоконференції круглий стіл на тему: "Криза на ринку проблемної заборгованості неплатоспроможних банків. Шляхи вирішення".

До участі у засіданні круглого столу запрошені народні депутати України, представники органів судової гілки влади України, Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України, Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, ДП «Прозорро.Продажі», профільні асоціації, професійні учасники ринку проблемних активів, громадськість.

З метою запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) засідання відбудеться у форматі відеоконференції з використанням програми Zoom з 10.00 до 12.00 з трансляцією на YouTube каналі Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.